US DESITGEM UNES BONES FESTES AMB EL NOSTRE MILLOR SOMRIURE!

Perquè la vida es viu millor amb un bon somriure, sens dubte, el millor regal pels nostres familiars. En aquest mes de Desembre ens posem un repte generar milers de somriures, gràcies a la nostra campanya cap nen sense regal! Et convidem a que participis portant un regal nou a qualsevol de les nostres clíniques i nosaltres et regalarem una higiene dental solidària.

A més a més comença el teu tractament dental aquest mes i no paguis fins al 2016! Què paguin els Reis 😉

Seguim amb la nostra promoció de visita, gratuïtament tindràs radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís. Vine a visitar-nos!

Oferim preus realment especials a persones majors de 50, pensionistes, jubilats i aturats. Per a tots els nostres pacients disposem d’un sistema de finançament personalitzat, fins a 36 mesos sense interessos i fins a 60 mesos sense entrada.

Tens més de 50 anys? Si així és, sorprèn-te amb el nostre servei d’implantología dental , fins a un 50% de descompte incloent la cirurgia, la segona fase quirúrgica, el tap de cicatrització, les radiografies de control i les revisions dels tractaments. No inclou les pròtesis sobre implants i aditaments.

Busques millorar el teu somriure de la forma més discreta i còmoda possible? Llavors l’ortodòncia invisible Invisalign és per a tu, des de només 44€ al mes. Incloem totes les visites, urgències, radiografies especials d’ortodòncia i higienes dentals durant tot el tractament d’ortodòncia. Les retencions post-tractament no estan incloses.

Us recomanem la prevenció ja que som conscients que és el millor tractament per evitar la pèrdua de les dents. Les conseqüències de no cuidar les genives poden provocar infeccions bucodentals irreversibles per a la dent. Els signes de tenir un problema a les genives són:

* Sagnat de les genives en el raspallat

* Sensibilitat dental

* Dolor al mastegar

* Genives vermelles

* Mal alè

I recorda que estarem oberts durant les Festes Nadalenques. Amb amplis horaris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies. La nostra satisfacció és la teva salut dental.

“L’Equip de Clínica Dental Mayo us envia els millors desitjos per a aquestes festes i prosperitat per a l’any 2016”.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?