EL MOTIU PEL QUAL L’ORTODÒNCIA INVISIBLE SERÀ EL TEU MILLOR ALIAT

Ha arribat el moment de posar punt i final als teus problemes dentals amb l’ortodòncia invisible

SOMRIU, SI US PLAU

I amb aquesta premissa comencem el post d’avui, abans de res us volem posar en situació perquè prengueu consciència de la importància que ha de tenir la vostra salut bucodental (per sempre). I de pas et converteixis en el més llest de la classe.

La boca és l’element amb més magnetisme de tot el cos, totes les mirades se centren i es dirigeixen (gairebé sense voler) a la boca. Un bonic somriure alegra el conjunt facial, aporta harmonia al rostre, il·lumina la mirada i transmet molt de nosaltres, és per això que si diuen que la mirada és el mirall de l’ànima, nosaltres diem que el somriure és el reflex. I quan no tenim el somriure desitjat és quan apareixen els complexos i inseguretats. Segurament et soni, estem parlant de tapar-se la boca quan un somriu o fins i tot de no somriure mai (que això és un cas molt pitjor) Què podem fer nosaltres perquè això acabi d’una vegada per sempre?

ARRIBA EL TEU MILLOR ALIAT

I mai millor dit,et presentem al teu nou millor amic que encara no coneixies, l’ortodòncia invisible,,si ara mateix t’has quedat pensant què és l’ortodòncia invisible? Et direm que has arribat al post ideal. T’explicarem totes i cadascuna dels avantatges que l’ortodòncia invisible té per sobre de l’ortodòncia tradicional, sí, en la qual s’usen brackets, ja siguin estètics, de ceràmica o linguals, tots porten elements metàl·lics. En canvi, l’ortodòncia invisible és sense metalls

Ortodòncia Invisible Invisalign: nosaltres la definim com la revolució de les revolucions (i la protagonista del nostre post) es tracta d’una fèrula dissenyada especialment per a tu amb un plàstic especial amb la forma de les teves peces dentals i que el pacient pot llevar-se o posar-se fàcilment. I ara parlarem d’això

INVISALIGN COM EL TEU ALIAT DEL SOMRIURE PERFECTE

Ara és el moment en què nosaltres et donem tota una llista d’avantatges de l’ortodòncia invisible i més concretament de Invisalign i tu simplement t’enamores d’aquest tractament com tots i cadascun dels nostres pacients que l’ha provat.

L’ABANS

El primer que farem serà fer-te un escàner 3D per a obtenir un motlle virtual de la teva boca, aquest serà el nostre punt de partida. Una vegada tinguem l’escàner 3D realitzat, junts dissenyarem el teu nou somriure i estudiarem el moviment que haurà de fer cada dent per a col·locar-se allí on volem. Tot això amb tan sols una fèrula? No, el tractament consta d’una sèrie de fèrules o alineadores que s’estableixen a partir del model 3D i de l’estudi realitzat amb ell. Posarem petits assoliments que el pacient haurà d’anar complint i nosaltres li anirem proporcionant diferents fèrules que seran canviades amb cada assoliment, d’aquesta manera assegurem la total comoditat del pacient amb la fèrula i evitem frecs o molèsties.

EL DURANT

Ens hem avançat una mica en la secció anterior, a part d’anar canviant les fèrules per a anar aconseguint petits assoliments, us hem de dir que la fèrula es pot retirar en cada menjar, (de fet ho heu de fer) així es facilita el raspallat de les dents i el manteniment higiènic de la fèrula. La durada d’aquest tractament depèn de cada pacient, de manera que ara mateix no podem dir-te una data exacta (primer necessitem conèixer i avaluar el teu cas) però et podem dir que normalment aquest tractament pot durar entre 9 i 18 mesos.

EL DESPRÉS

No pot haver-hi un després millor, a part d’haver portat una ortodòncia còmoda i invisible tindràs els resultats que dissenyem junts els primers dies en la clínica, això sempre que ens hagis fet cas, has de portar la fèrula un mínim de 20 hores diàries, per la qual cosa això de llevar-te-la quan vulguis no val, solament et permetem llevar-te-la en els menjars i quan et raspallis les dents, tracte fet?

 

ortodoncia invisible barcelona

AVANTATGES I SOLUCIONS

  1. Invisalign = abordar problemes: : l’ortodòncia invisible permet abordar els problemes que comporta el tenir les dents apinyades, separació d’aquests, defectes de mossegada o sobre mossegada, i tot això de manera còmoda, fàcil, amb un sol tractament i a més invisible.
  2. Importància estètica: Invisalign és ideal per a aquelles persones que treballen de cara al públic i donen especial importància la seva imatge personal, per a totes i cadascuna d’elles us diem que tenim la vostra solució, aconseguireu un somriure perfecte sense que ningú s’adoni. No pot ser millor!
  3. Totalment personalitzat: tant que, com hem comentat abans, farem un motlle de la teva boca per a analitzar tots i cadascun dels problemes, el teu alineador invisible serà únic e exclusiu per a tu.
  4. Millora la higiene dental: el raspall petitó de brakets queda oblidat gràcies a que el alineadorinvisible es pot retirar per a garantir una neteja completa de la boca.
  5. Redueix el risc de càries i trencament de peces dentals: segurament et soni que els brakets dolen o són molestos, i és així, a vegades també poden deixar-se anar i clavar-se en la teva geniva o llengua provocant un dolor agut i un focus d’infecció. Tot això queda enrere amb l’ortodòncia invisible i més concretament amb Invisalign, ja que en tractar-se d’un alineador dissenyat amb un plàstic especial no es pot clavar en la geniva ni provocar un dolor agut.

Quan ens posem a parlar d’ortodòncia invisible i més concretament de Invisalign no podem parar fàcilment (com hauràs pogut comprovar) tot són avantatges amb aquest mètode revolucionari i invisible.

Per a acabar la nostra cita online d’avui, (i si t’hem posat les dents llargues) et convidem a venir a una de les nostres clíniques, la clínica dental a Barcelona, la clínica dental de Granollers, la clínica dental de Rubí o la clínica dental a Ripollet, per a concertar una cita amb els nostres especialistes. Tots i cadascun d’ells t’aconsellaran sobretot el que tens i vulguis saber de l’ortodòncia invisible, proposant-te així tots els mètodes que millor s’adaptin a les teves necessitats. Nosaltres ho tenim molt clar, i el teu? Vols somriure (per fi) sense complexos? Entra en la nostra web i demana cita online, t’estarem esperant amb la millor dels nostres somriures.

Volem fer això per tu! Et mereixes somriure com mai

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

WeCreativez WhatsApp Support
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?