NOVETATS SETEMBRE

Novedades septiembre

NOUS REPTES PER A SETEMBRE

Benvingut setembre! Després del nostre merescut descans estiuenc, iniciem la tornada a la feina, l’inici del curs escolar, les activitats esportives…, en definitiva a la normalitat, així quesomriu!

Et recomanem que et proposis nous objectius i sobretot hàbits saludables en el teu dia a dia, com practicar esport, etsentiràs millor.

Des de Clínica Dental Mayo t’oferim uns senzills consells per cuidar i perllongar la teva salutbucodental. Amb tan sols 3 minuts de raspallat dental, neteja de la teva llengua i utilitzant el fildental, evitaràs les principals afeccions bucals.

Pels més petits hem preparat una tornada a l’escola especial, descomptant fins a 200€ el valor delsllibres si inicien el seu tractament d’ortodòncia aquest mes!

Si véns a visitar-nos gratuïtament tindràs radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís. Truca’ns, escriu-nos o vine directament 😉

T’atendrem en qualsevol de les nostres quatre clíniques disponibles per a tu, amb uns amplishoraris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

WeCreativez WhatsApp Support
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?