NOVETATS NOVEMBRE

NOVEMBRE

Al somriure ens sentim positius i ho transmetem, augmentem la nostra energia i reduïm l’estrès, per això et convidem a somriure en aquest mes de novembre.

T’oferim avantatges per mantenir el teu somriure el major temps possible, gràcies a nostra primer visita gratuïta incloent radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís. Truca’ns, escriu-nos o vine directament. 😉

T’ajudem en el seu desenvolupament, apostant per la seva salut dental, per això, continuem amb la promoció infantil de revisió dental i estudi d’ortodòncia gratis.

Pensant a aconseguir el teu somriure somiat de forma discreta i còmoda? No li donis mésvoltes! Ara tens revisió dental i estudi d’ortodòncia invisible gratuït. Som un dels centres pioners en Invisalign®, avalats amb la certificació Diamond Provider.

Tens més de 50 anys? Estàs de sort, sempre que necessitis el nostre servei de implantología dental, tindràs preus especials.

Tinguis l’edat que tinguis pots finançar el teu tractament amb el nostre sistema de finançament personalitzat, fins a 36 mesos sense interessos i fins a 60 mesos sense entrada.

Davant qualsevol indici com sagnat de les genives en el raspallat, sensibilitat dental, dolor al mastegar, genives vermelles i mal alè. Vine i t’ajudarem!

T’atendrem en qualsevol de les nostre quatre Clíniques disponibles per a tu, amb uns amplis horaris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies.

“Consulta’ns qualsevol qüestió que et preocupi, la nostra màxima satisfacció és que somriguis sanament” #SalutDental #somriu 🙂

>

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?