NOVETATS MARÇ

SOMRIU A la PRIMAVERA!

En aquest mes de Març començarà una de les estacions més especials i esperades de l’any, la primavera!

Et convidem a somriure tots els dies i nosaltres també t’aportem el nostre granet de sorra perajudar-te una mica més a aconseguir-ho. Realitzem qualsevol tractament dental amb lamàxima implicació, il·lusió i esforç per aconseguir el teu objectiu de salut i/o estètic.

Si encara no ens coneixes, ara tens la possibilitat de concretar una primera visita gratuïta incloentradiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís. A què esperes?

Què faríem sense els nostres petits? En Clínica Dental Mayo sempre els tenim en compte d’unaforma molt especial així doncs, oferim la promoció infantil de revisió dental i estudi d’ortodònciagratuït.

Si ets tu el/la que vols invertir en tu, salut, estètica i felicitat t’estan esperant amb la màxima comoditat i discreció: Invisalign. Et brindem revisió dental i estudi d’ortodòncia invisible gratuït. Som un dels centres pioners en Invisalign®, avalats amb la certificació Diamond Provider.

T’atendrem en qualsevol de les nostres quatre clíniques disponibles per a tu, amb uns amplis horaris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies.

“Fes-te una revisió anual, perllonga la teva salut bucodental i, sobretot #somriu!”

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

WeCreativez WhatsApp Support
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?