NOVETATS MARÇ

BENVINGUT MES DE MARÇ, MES DE LA PRIMAVERA!

Sabies que primavera significa primer verdor?

Gràcies a l’augment de les hores de sol, tenim més energia, millor humor, més ganes de fer activitats a l’aire lliure, com passejar, practicar esports…, som més feliços en segregar més serotonina, tenim més facilitat per enamorar-nos i si ja ho estem encara més ens enamorem de la nostra parella.

Així que li donem la benvinguda a la nostra primavera! I us recordem que no som una franquícia, nosaltres cuidem de les persones, també amb el bon temps.

Perllonguem la nostra promoció de visita, gratuïtament tindràs radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís. Vine i comprova-ho tu mateix/a!

Tens més de 50 anys? Tenim preus realment especials per a tu! Si respons al col·lectiu de pensionistes, jubilats i

aturats, també t’oferirem preus especials.

El tenir més de 50 anys també té més avantatges, si precises dels nostres tractaments en implants dentals. T’oferim fins a un 50% de descompte incloent la cirurgia, l’implant dental, la segona fase quirúrgica, el tap de cicatrització, les radiografies de control i les revisions dels tractaments. No inclou les pròtesis sobre implants i aditaments.

Per a tots els nostres pacients disposem d’un sistema de finançament personalitzat, fins a 36 mesos sense interessos i fins a 60 mesos sense entrada. Consulta’ns i informa’t!

Si vols sentir-te realment bé amb tu mateix i irradiar naturalitat, et recomanem els nostres tractaments estètics sense metalls, ara amb un 30% de descompte. Redescobreix-te!

Vols millorar el teu somriure sense renunciar a l’estètica? L’ortodòncia invisible, és sens dubte la millor opció! Invisalign t’ajudarà a tenir el somriure desitjat. Incloem totes les visites, urgències, radiografies especials d’ortodòncia i higienes dentals durant tot el tractament d’ortodòncia. Les retencions post-tractament no estan incloses. Ara des de tan sols 44€ al mes.

T’esperem en qualsevol de les nostres quatre clíniques obertes per a tu, amb uns amplis horaris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies. La nostra satisfacció és la teva salut dental.

“Dedica només 3 minuts al raspallat dental, neteja la llengua, utilitza el fil dental i evitaràs les principals afeccions bucals.”

bucales.”

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

WeCreativez WhatsApp Support
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?