NOVETATS JUNY

T’ANIMEM A SOMRIUR PLENAMENT EN AQUEST MES DE JUNY

Sabies que els dies de juny són els de major llum de tot l’any? Per això, se li coneix com el mes de la claredat.

Mes de vacances per a alguns privilegiats, per tant, mes de canvi en els nostres hàbits diaris, tant en l’alimentació com en la higiene bucodental i fins i tot pels canvis dràstics de temperatura fan que passin factura en la nostra salut dental. Afeccions i malalties bucals com a hipersensibilitat dental, càries o fins i tot gingivitis, poden perjudicar-nos.

Per ajudar-vos a preservar la vostra salut dental, allarguem la nostra promoció de visita! Deforma gratuïta tindràs radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís.Cuidem la teva salut dental!

Tens més de 50? Estàs de sort! Oferim fins a un 50% de descompte incloent la cirurgia,l’implant dental, la segona fase quirúrgica, el tap de cicatrització, les radiografies de control iles revisions dels tractaments. No inclou les pròtesis sobre implants i aditaments. Si necessites un implant dental, consulta’ns.

Potser prefereixes algun tractament estètic sense metalls? T’informem de les diferentsalternatives en pròtesis dentals apostant sempre per la màxima naturalitat. Sorprèn-te amb un30% de descompte.

Vols aconseguir el teu somriure somiat? No li donis més tornades, l’ortodòncia invisible, és sens dubte la millor opció! Invisalign t’ajudarà a tenir el somriure desitjat. Incloem totes les visites, urgències, radiografies especials d’ortodòncia i higienes dentals durant tot el tractament d’ortodòncia. Les retencions post-tractament no estan incloses. Ara des de tan sols 44 € al mes.

Tenim un avantatge exclusiu per a tots els nostres pacients, el nostre sistema de finançament personalitzat, fins a 36 mesos sense interessos i fins a 60 mesos sense entrada. Consulta’ns i informa’t!

T’esperem en qualsevol de les nostres quatre Clíniques obertes per a tu, amb uns amplis horaris de Dilluns a Divendres de 9:00 a 21:00 hores i Dissabtes de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies. La nostra satisfacció és la teva salut dental.

Mantingues un somriure bonic amb la nostra revisió bucodental i #somriu a l’estiu!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?