NOVETATS JULIOL

NOVETATS JULIOL

REGALA SOMRIURES EN AQUEST MES DE JULIO

Per a molts afortunats Juliol és un mes de vacances i d’alegria. Pares que desitgen compartir elsseus merescuts descansos amb els seus fills en destinacions de platja o muntanya, generalment.

Així doncs, estant tan relaxats i desconnectats del nostre dia a dia, és més senzill oblidar-setambé dels petits gestos. Però hem de tenir en compte que és de suma importància seguir ambels hàbits quotidians, i no fer excepcions, raspallar-se les dents almenys dues vegades al dia, matí i sobretot a la nit abans d’anar a dormir.

La nostra recomanació: fes-te amb un petit kit de viatge que contingui un raspall de dents, pastadental i seda dental. D’aquesta manera, mantindràs la teva salut bucodental sota control, i el teusomriure lluirà sà i bonic.

Compromesos amb la teva salut dental, perllonguem la nostra promoció de visita! De forma gratuïta tindràs radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís. Vetllem pel teu benestar.

Ara si tens més de 50 anys i necessites col·locar un implant dental, és el teu moment! Oferim fins a un 50% de descompte incloent la cirurgia, l’implant dental, la segona fase quirúrgica, el tap de cicatrització, les radiografies de control i les revisions dels tractaments. No inclou les pròtesis sobre implants i aditaments.

Si optes pels nostres tractaments estètics sense metalls, t’expliquem les diferents alternatives en pròtesis dentals. Per a nosaltres la teva màxima naturalitat és el nostre repte. Ara tens un 30% de descompte.

Anheles un somriure meravellós? Amb Invisalign tens l’oportunitat d’aconseguir-ho sense renunciar a l’estètica. En Clínica Dental Mayo som pioners en aquest revolucionari sistema sent un dels reconeguts centres amb la certificació Invisalign® Diamond Provider. Ara des de tan sols 44€ al mes.

Pregunta pel nostre fàcil i còmode sistema de finançament personalitzat, fins a 36 mesos sense interessos i fins a 60 mesos sense entrada.

T’esperem en qualsevol de les nostres quatre Clíniques obertes per a tu, amb uns amplis horaris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies. La nostra satisfacció és la teva salut dental.

Mantingues un somriure bonic amb la nostra revisió bucodental, i #somriu a l’estiu!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?