NOVETATS GENER

COMENÇA EL TEU ANY AMB UN SOMRIURE!

Et proposem que iniciïs l’Any Nou amb un ampli somriure per donar-li la benvinguda com es mereix! 😉

Somriure ens fa més feliços, sentir-nos millor, augmenta l’esperança de vida, millora les nostres relacions socials, ajuda a aconseguir els nostres objectius i redueix el nivell d’estrès.

Perquè volem ajudar-te a que compleixis tots o la majoria dels teus propòsits, t’ajudem almenys a aconseguir el de la salut, oferint-te la primera visita gratuïta incloent radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís.

També si vols millorar el teu somriure i aconseguir tenir-lo sà i bonic, què millor moment que el mes de Gener? Revisió dental i estudi d’ortodòncia invisible gratuït. Som un dels centres pioners en Invisalign®,avalats amb la certificació Diamond Provider.

Però a més també pensem en els més petits de la casa, continuant amb la promoció infantil de revisió dental i estudi d’ortodòncia gratis.

Si tens més de 50 anys, ara tens preus especials en implantología dental.

T’atendrem en qualsevol de les nostre quatre Clíniques disponibles per a tu, amb uns amplis horaris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

WeCreativez WhatsApp Support
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?