NOVETATS DESEMBRE

PER UN DESEMBRE PLE DE SOMRIURES!

Aquest mes de Desembre ens proposem fer feliços als éssers més especials que existeixen: els nens.

Amb la col·laboració de Cruz Roja Española i sota el lema #NingúnNiñoSinJuguete, et convidem a ajudar-nos a complir el nostre repte! Si portes un regal nou a qualsevol de les nostres clíniques, nosaltres et regalem una higiene dental. 😉

Si reserves cita mitjançant la nostra web a l’apartat de contacte durant aquest mes,tindràs un exclusiu obsequi per a tu. Recorda que t’oferim una primera visita gratuïtaincloent radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís.

A més comença el teu tractament dental aquest mes i no paguis fins al 2017! Quèpaguin els Reis 😉

T’ajudem en el seu desenvolupament, apostant per la seva salut dental, per això,continuem amb la promoció infantil de revisió dental i estudi d’ortodòncia gratuït.

Si desitges millorar el teu somriure amb la màxima comoditat i discreció, etrecomanem Invisalign. Ara tens revisió dental i estudi d’ortodòncia invisible gratuït.Som un dels centres pioners en Invisalign®, avalats amb la certificació DiamondProvider.

Tens més de 50 anys? Estàs de sort, sempre que necessitis el nostre servei de implantología dental, tindràs preus especials.

T’atendrem en qualsevol de les nostre quatre Clíniques disponibles per a tu, amb uns amplis horaris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies.

“Tot l’Equip de Clínica Dental Mayo us desitja unes Bones Festes i que els vostres desitjos pel 2017 es compleixin.”

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?