NOVETATS DESEMBRE

JUNTS PER UN SOMNI!

Clínica Dental Mayo vol complir un somni, que cap petit es quedi sense la seva joguinaen aquestes festes nadalenques, però sense la vostra participació no serà possible, ens ajudes?

Amb la col·laboració d’una institució humanitària tan emblemàtica com és CreuVermella Espanyola, amb una trajectòria de 153 anys, i amb el lema de#SusDerechosEnJuego, si portes un regal nou a qualsevol de les nostres quatre clíniques, nosaltres et regalem una higiene dental solidària. 😉

Recorda que el regal ha de ser educatiu, no bèl·lic i no sexista.

La campanya de recollida de joguines ja està activa i tens temps fins al divendres 05 degener, sumem forces perquè cap nen es quedi sense joguina. #NingúnNiñoSinJuguete

Aconseguim fer feliços als éssers més especials que existeixen!

Pots fer el lliurament del regal de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores a Ripollet i Rubí, a Barcelona i Granollers elsdissabtes obrim de 09:00 a 14:00 hores. T’ho posem realment fàcil perquè puguis veniral moment que millor et convingui.

T’esperem! Gràcies per la vostra solidaritat.

Escull el tractament dental que més et convingui amb les nostres facilitats de pagament de fins a 60 mesos, i no comencis a pagar fins a febrer de 2018!

“Tot l’Equip de Clínica Dental Mayo us envia els nostres millors desitjos per a aquestesfestes nadalenques. Que tingueu unes Bones festes i que els vostres desitjos pel 2018es compleixin!”.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?