NOVETATS ABRIL

BENVINGUT MES D’ABRIL, T’ESTAVEM ESPERANT

El mes que deixem ja enrere ha estat una mica confús i inestable, com és la pròpia primavera,però com diu el refrany “a l’abril la flor comença a lluir”. Així que ara sí, benvinguda primavera, t’estàvem esperant !😉

En aquesta estació comencen els gimnasos a omplir-se, tots volem estar més atractius i cuidarmés si cap el nostre cos, però també és important que cuidem la nostra boca. Nosaltres t’hoposem molt fàcil amb la primera visita gratuïta incloent radiografia panoràmica, diagnòstic ipressupost sense compromís. Sorprès, veritat?

Seguim recolzant i apostant pel desenvolupament infantil amb la nostra promoció infantil de revisió dental i estudi d’ortodòncia gratuït.

Decidit /da a millorar el teu somriure? Amb Invisalign ningú notarà que portes ortodòncia, jaque aquesta és invisible i transparent. Fes-te la teva revisió dental i estudi d’ortodòncia invisible gratuït. Clínica Dental Mayo és un dels centres pioners en Invisalign®, avalats amb la certificació Diamond Provider.

T’atendrem en qualsevol de les nostres quatre clíniques disponibles per a tu, amb uns amplis horaris de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20:00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies.

“El nostre secret per mantenir una òptima salut bucodental, és la constancia.” #somriure #somriu

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?