LA VIDA ES VIU MILLOR AMB UN SOMRIURE

Somriure ens fa semblar més accessibles, mitjançant un somriure els altres se sentiran millor i això ens aportarà un major benestar. Per això volem que somriguis. Si véns a visitar-nos, gratuïtament tindràs radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís. A més a més una vegada realitzat el tractament dental diagnosticat et regalem una higiene dental.

Apostem pel col·lectiu de pensionistes, jubilats i aturats amb preus realment especials. També oferim per a tots els nostres pacients un sistema de finançament personalitzat, fins a 36 mesos sense interessos i fins a 60 mesos sense entrada.

Per a aquest mes de Novembre si tens més de 50 anys, et proposem el nostre servei de implantología dental fins a un 50% de descompte incloent la cirurgia, l’implant dental, la segona fase quirúrgica, el tap de cicatrització, les radiografies de control i les revisions dels tractaments. No inclou les pròtesis sobre implants i i aditaments.

Si estàs interessat en tractaments estètics sense metalls, corones o fundes dentals us oferim fins a un 30% de descompte. Busquem la naturalitat en el teu somriure.

També si estàs plantejant-te millorar el teu somriure de forma totalment discreta, et recomanem l’ortodòncia invisible Invisalign, des de només 44€ al mes. Incloem totes les visites, urgències, radiografies especials d’ortodòncia i higienes dentals durant tot el tractament d’ortodòncia. Les retencions post-tractament no estan incloses.

Us recomanem la prevenció ja que som conscients que és el millor tractament per evitar la pèrdua de les dents.

Les conseqüències de no cuidar les genives poden provocar infeccions bucodentals irreversibles per a la dent. Els signes de tenir un problema a les genives són:

  • Sagnat de les genives en el raspallat
  • Sensibilitat dental
  • Dolor al mastegar
  • Genives vermelles
  • Mal alè

El nostre consell: dedica només 3 minuts al raspallat dental, neteja la llengua , utilitza el fil dental i evitaràs les principals afeccions bucals.

Una revisió anual t’ajudarà a mantenir un somriure sa i saludable.

I recorda ja no tens excuses per venir, els nostres amplis horaris són pensats en tu: obert de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20: 00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies. Sorprès, veritat?

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?