Invisalign vs brackets dos rivals que pugen al ring

Ha arribat al nostre blog, la batalla definitiva entre el passat i el present o entre invisalign vs brackets

Algú que vagi ara a realitzar-se una visita a una clínica dental per a valorar un tractament d’ortodòncia i aclarir els dubtes que pugui tenir entre invisalign vs brackets rebrà la mateixa resposta: els brackets ja no són el que eren i cert és, el que passa és que encara hi ha confusió entre invisalign o brackets, doncs bé, et traurem aquest fi vel perquè tots els teus dubtes es dissipin, i començarem, com no pot ser d’una altra manera, amb una petita classe d’història. No poseu aquesta cara que sabem que us encanten.
QUÈ ÉS INVISALIGN?
Sabem de sobres que saps el que són els brackets convencionals, i segurament el teu de petit els hauràs portat, perquè són el sistema d’ortodòncia més antic que existeix. Així que et parlarem de Invisalign.
Es tracta d’una avançada tecnologia de alineadores invisibles que es poden posar tant en l’arc superior com inferior. Estan fabricats de tal forma que dibuixen perfectament la dent amb el que asseguren una mobilitat progressiva fins a aconseguir l’alineació desitjada. I com es dibuixa aquesta màgia de l’alineació desitjada?
Com ja hem comentat abans, Invisalign es tracta del futur dels alineadores, per la qual cosa abans que te’ls posin, un dels nostres especialistes i des d’aquest moment, el teu dentista de confiança, et farà un reconeixement en 3D perquè puguis veure la mossegada que tens ara i comparar-la a com quedarà, és a dir, podràs veure el teu somriure abans que comenci en tractament què et sembla? És la trucada del futur, jo que tu contestaria. (No totes les clíniques tenen la tecnologia 3d per a poder virtualizar el tractament d’ortodòncia, és important aclarir que nosaltres en totes les clíniques (les 8) tenim aquesta tecnologia.)
BRACKETS CONVENCIONALS
No podríem seguir aquest post sense parar esment al nostre adversari, així que encara que el conegueu, li presentarem: Els bracketsconvencionals són aquells que estan fabricats de metall o ceràmica i es col·loquen davant de les peces dentals, funcionen de tal forma que passats uns dies, es van estrenyent i ajustant per a aconseguir el somriure desitjat. Encara que no es tracti del futur, és un dels sistemes més antics que encara es posen en pràctica.

Si invisalign és tan fabulós, per què hi ha clíniques que no ho ofereixen?

Fàcil amics nostres, no tots els ortodoncistaspoden usar aquesta tecnologia, per a garantir un èxit rotund es necessita de formació específica per a conèixer bé la tècnica i els procediments, i aquesta formació no és apta per a tots, perquè requereix una dedicació exhaustiva, així que no totes les clíniques ho poden oferir, el nostre consell és que t’asseguris bé que la clínica a la qual acudeixis està perfectament formada en la tècnica i té casos d’èxits. No diem res més.
 

PASSEM Als AVANTATGES INVISALIGN VSBRACKETS

Arriba un dels punts més importants que et faran decantar-te per un guanyador o un altre:

Raons estètiques: ens trobem davant d’un alineador invisible, per la qual cosa els avantatges estètics estan més que assegurades, perquè Invisalign és pràcticament imperceptible a la vista de qualsevol, la qual cosa semblarà que no portis res posat en situacions diàries o en el treball.

Raons de la parla: no sabíem com anomenar aquest avantatge i l’hem batejat així. Volem referir-nos a aquell incòmode moment de portar brackets en el qual no se t’entén molt bé com a parles ja que portes les dents pegades a uns cables metàl·lics i gomitas, i necessites un període d’adaptació. Amb invisalign això no succeeix, com tots els alineadores necessiten un temps d’adaptació perquè és una cosa nova l’haver de portar unes fonguis en les dents, però a diferència dels brackets no t’entorpeix la parla i el període d’adaptació és més ràpid. Un altre punt a favor!

Adéu a la nafres bucals: per fi! I diem això perquè qui ha portat brackets sap el tremendament incòmode que és que els metalls dels brackets es clavin en la geniva o provoquin una nafra a l’interior del llavi donat al frec constant, i és que dol moltíssim. Amb Invisalign això no succeeix, ja que en tractar-se d’una fongui s’adapta perfectament a la teva dent sense tenir matèria que es pugui desprendre o fregar amb l’interior de la teva boca i provocar-te ferides obertes. Touché

Raons higièniques: s’acabo el raspallat a tota hora i després de menjar-te qualsevol cosa, per petita que sigui, Invisalign és un tractament de alineadores que es lleva i posa, però atenció! No pots fer-ho sempre que et plagui, solament et pots retirar els alineadores per a rentar-te les dents després de cada menjar, perquè ho has de portar posat un mínim de 22h. Però no ens diguis que el fet que te’l pots llevar per a raspallar-te les dents bé, no és un avantatge totalment reeixit, gens de menjar pegada, res de malabars per a treure’t aquest tros de crispeta infernal de els brackets… res de res!
invisalign-vs-brackets-02

Menys visites i més ràpides: així és, Moltes menys visites ja que tu mateix et podràs canviar-te els alineadores per uns altres. El canvi de alineadoresserà cada 7, 10 o 14 dies, segons t’hagi indicat el teu ortodontista en l’última visita. Les poques visites que tinguis seran molt més ràpides i per tant menys costoses, doncs en tenir menys material que revisar i amb el qual haver de treballar també és menys probable que es trenqui alguna cosa, o que es despenda un fil de ferro, o que et caigui una gomita per tant…. el reg de tenir alguna urgència és gairebé 0! Tot és millor 😉

Raons de comoditat: són indubtables les raons de comoditat de invisalign, des de menys dolors en la boca, menys ferides, menys tractaments, discreció… Nosaltres ho tenim clar.

Abans que et decideixis per un guanyador. Primer de tot ha de ser el teu dentista el que t’aconselli del millor tractament per a tu, perquè no hi ha dos pacients iguals i pot ser que el que li va funcionar a un pot ser que no et funcioni a tu, així que primer de tot opinió professional. I segon…. Et donem la benvinguda al futur, hem de dir-te que cada vegada són més les clíniques que se sumen a la formació de invisalign ja que es poden tractar tots els problemes dentals amb això i amb un alt índex d’èxit. Assegura’t que la teva clínica té casos d’èxit en Invisalign, siguin doctors especialitzats en aquesta tècnica i demana cita, ja t’estem esperant i encara no et coneixem 😉

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

WeCreativez WhatsApp Support
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?