AQUESTA TARDOR TORNEM A SOMRIURE, PERQUÈ NO HI HA MILLOR REGAL QUE UN SOMRIURE

La vida es molt millor amb un bon somriure, per això volem potenciar-lo. Si vens a visitar-nos gratuïtament tindràs radiografia panoràmica, diagnòstic i pressupost sense compromís.

Estarem encantats d’informar-vos dels preus especials que oferim al col·lectiu de pensionistes, jubilats i aturats.
També del nostre sistema de finançament personalitzat, fins 36 mesos sense interessos i fins 60 mesos sense entrada.

Per aquest mes d’Octubre si tens més de 50 anys, et proposem el nostre servei d’implantologia dental fins a un 50% de descompte inclouent la cirugía, l’implant dental, la segona fase quirúrgica,el tap de cicatrització, les radiografies de control i les revisions dels tractaments. No inclou les pròtesis sobre implants i aditaments.

Us oferim fins a un 30% de descompte en tots aquells tractaments estètics sense metalls, corones o fundes dentals. Busquem la naturalitat en el teu somriure.

També si estas pensant en millorar el teu somriure de forma molt discreta, et recomanem l’ortodòncia invisible Invisalign, des de només 44€ al mes. Incloem totes les visites, urgències, radiografies especials d’ortodòncia i higienes dentals durant tot el tractament d’ortodòncia. Les retencions post-tractament no estan incloses.

Apostem per la prevenció ja que som conscients que és el millor tractament per evitar la pèrdua de les dents.

Les conseqüències de no cuidar les genives poden provocar infeccions bucodentals irreversibles per a la dent. Els signes de tenir un problema a les genives són:

* Sagnat de les genives en el raspallat

* Sensibilitat dental

* Dolor al mastegar

* Genives vermelles

* Mal alè

La nostra recomanació: dedica només 3 minuts al raspallat dental, neteja la llengua , utilitza el fil dental i evitaràs les principals afeccions bucals.

Una revisió anual t’ajudarà a mantenir un somriure sa i saludable.

I recorda ja no tens excuses per venir, els nostres amplis horaris són pensats en tu: obert de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i dissabtes de 10:00 a 14: 00 i de 16:00 a 20: 00 hores. Escull el teu moment. També atenem urgències dentals tots els dies. Sorprès, veritat?

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

//
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?