Clínica Dental Mayo de Ripollet arriba als 15.000 pacients

En Clínica Dental Mayo disposem d’una trajectòria de més de 20 anys dedicats als nostres pacients apostant i cuidant de la seva salut bucodental.

Som una clínica dental familiar, Drs. Mayo. Amb 4 centres dentals situats a Barcelona, Ripollet, Granollers, i Rubí. Atenem a una infinitat de pacients de totes les edats, famílies completes ens visiten, fins a algunes les tres generacions…avis, pares i néts. Per a tot l’equip de Clínica Dental Mayo sens dubte, és un veritable honor. J

Treballem amb cura, esforç, precisió i amb afecte pel que fem dia a dia. Així mateix estem en contínua innovació assistint a formacions, cursos de reciclatge per poder oferir sempre el millor servei juntament amb la més avançada tecnologia.

Felicitats a tot l’equip de #JoSocMayo de la Clínica Dental Mayo de Ripollet per aconseguir aquesta increïble xifra: 15.000 pacients! Gràcies a la vostra implicació, treball i il·lusió hem pogut arribar a aconseguir tal quantitat de pacients… J

El pacient nombre 15.000 és Sergio de Ripollet, un entranyable i educat nen que ens ha conquistat amb el seu somriure. Moltes gràcies a tu i a la teva família per donar-nos l’oportunitat d’atendre’t i de complir un objectiu: millorar el teu somriure!

Una vegada més moltíssimes gràcies a tots vosaltres, els nostres pacients, especialment a tots els que formeu part d’aquesta gran família de Clínica Dental Mayo de Ripollet!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Saber más

Entradas relacionadas

WeCreativez WhatsApp Support
Consúltenos en nuestro Whatsapp
Hola, ¿podemos ayudarte?